HAKUKONEOPTIMOINNISTA NÄKYVYYTTÄ…

Sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen tulisi nykypäivänä vastata muuhunkin kuin mitä näemme. Sosiaalinen media on markkinointikanavana yksi tärkeimmistä tavoista, jolla tavoittaa ihmisiä sekä yrityksiä. Yrityksesi tuleekin olla siellä mahdollisimman aktiivinen, koska se voi erottaa juuri teidät oman alanne toimijoista markkinoinnin osalta. Sosiaalisessa mediassa markkinointi on helppo kohdistaa juuri haluamallenne kohderyhmälle ja taitavalla markkinoinnila viesti myös leviää nopeasti!

Kannustavalla viestinnällä sekä positiivisella ulospäinsuuntautuneella asenteella on tutkitusti suuri hyöty tavoiteltaessa asiakaskuntaa. Sosiaalisen median markkinointi on suunniteltava huolellisesti, jotta yritys erottuu joukosta ja yleisön mielenkiinto saadaan säilymään. Markkinoinnin tulee olla aktiivista, innovatiivista ja mieleenpainuvaa. Sosiaalinen media on yrityksille rajaton kenttä, jossa vain mielikuvitus on rajana!

NETTISIVUT, LOGOT, SOME KUVITUS…

Tarkoituksenamme on aina tehdä markkinointimateriaalia, joka erottuu joukosta. Tavoitteenamme on saada aikaan jotain, jonka asiakas pystyy kuvasta tulkitsemaan. Haluamme luoda yrityksille markkinointiin idearikasta sekä oivaltavaa materiaalia. Tuotamme niin yksityisille yrityksille, urheiluseuroille, elokuvayhdistyksille, bändeille kuin yksityisille henkilöillekin mm. logot, nettisivut, sosiaalisen median kuvitukset, sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelut, käyntikortit, julkisivuteippausten suunnittelut, esitteet ja tarvittaessa jopa maalaukset erilaisiin pintoihin.

NÄKYVYYTTÄ NETISSÄ…

Tuotamme yrityksille mahdollisimman kattavaa mainontaa, jossa yhdistelemme eri mainonnan välineitä. Yhdistämme niin google-, facebook-, kuin nettisivumarkkinoinninkin täysin synkronoidusti. Tällä pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme näkyvyys on mahdollisimman laaja eri medioissa ja pysyy silti järkevässä markkinointibudjetissa. Tärkeimpinä tekijöinä ovat synkronoitu mainostaminen sekä erilaiset optimointimahdollisuudet kuten nettisivuoptimointi ja hakukoneoptimointi.

KAMERA KÄY…

Liikkuva kuva tuottaa suuren määrän ärsykkeitä kehollemme ja videomarkkinointi onkin yksi kasvavimpia alueita markkinoinnissa. Videoita kannattaa hyödyntää yrityksen sosiaalisen median kanavilla, nettisivuilla, osana erilaisia presentaatioita sekä laajasti erilaisiin markkinointitoimiin.

Äänituotanto, videotuotanto, äänimainonta sekä radiomainonta ovat kaikki alueita, joita voimme ideoida sekä toteuttaa.

RÄPS RÄPS…

Yksi suurin markkinoinnin ja visuaalisen ilmeen nostattaja on laadukkaat valokuvat. Ammattivalokuvaajamme hoitaa tarvittaessa kuvatuotannon suunnittelemisen, kuvaamisen ja editoinnin. Kuva todella kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja siksi oikeanlaiset yksilölliset kuvat ovat tärkeä osa brändin luomista. Huolehdimme jokaisen kuvan toimivuudesta eri medioissa, jotta kuvien käyttö on mahdollisimman monipuolista.

JOTAIN UNIIKKIA…

Taiteellinen luominen on yksi hauskimmista ja luovimmista puolista, joita voimme tarjota. Tuotamme niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin tarvittaessa täysin uniikkeja käsintehtyjä taiteellisia luomuksia aina seinämaalauksista muotokuviin yms. Kysy lisää, mikäli haluat itsellesi jotain henkilökohtaista ja luovaa!

Creature AD

Töyräspolku 4 A2
48400 KOTKA
mainostoimisto@creaturead.fi
Puh. 040 826 9474
Y-tunnus: 2833953-2

Ota yhteyttä